UNEIX-TE AL NOSTRE EQUIP MULTIDISCIPLINAR

Comptem amb un equip d’experts per a cada tipus de necessitat.

Som una empresa que creix diàriament i tenim moltes ganes de seguir-ho fent. 

Envia'ns el teu Currículum Vitae i uneix-te a l'equip!

  Nom i Cognoms

  Correu electrònic

  Adjunta el teu CV

  He llegit i accepto la Política de Invoport

  Borsa de treball

  INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

  Les dades personals que ens facilita en el seu currículum personal passaran a formar part de INVOPORT, S.L. per al seu tractament, amb la finalitat de formar part de la nostra borsa de treball, accedir a les ofertes que es considerin oportunes al seu perfil i participar en els processos de selecció relacionats. Aquest tractament està legitimat per la seva pròpia petició.

  Si participa en un procés de selecció les seves dades poden ser cedides a empreses subcontractades per aquesta finalitat i una vegada finalitzat el procés, seran destruïdes.

  INVOPORT, S.L. conservarà les seves dades un any, si el perfil encaixa amb les nostres demandes internes, o bé 15 dies, si no encaixa.

   

   

  De qualsevol dels apartats anterior, pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació, supressió, i oposició, i sol.licitar informació addicional, indicant-ho per escrit a INVOPORT, S.L. adreça Can Portell, 14 17457 Sant Andreu Salou o per correu electrònic a: info@invoport.es.   (Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016 i Llei  Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades  Personals i garantia de drets digitals).

  EQUIP I TECNOLOGIA, L'ADN D'INVOPORT

  Els valors principals d'INVOPORT són la col·laboració i la innovació. Comptem amb una xarxa de partners especialitzats en cada tipus de necessitat, sempre des d'un punt de vista tecnològic, el que garanteix resultats de gran qualitat.

  Vivim en un món cada vegada més digital i apostem per l'adaptació a l'entorn com a estratègia per mantenir uns alts estàndards d'excel·lència en els nostres projectes. El 40% de les inversions d'INVOPORT són en tecnologia.

  INVOPORT neix el 2015 com a projecte dedicat al col·lecionisme i a la venda d'antiguitats. El 2016 comença a gestionar la Subhasta Ciutat de Girona i, a poc a poc, s'implica en nous projectes, modificant així el seu objecte social l'any 2019 per convertir-se en una companyia de gestió documental.